top of page

Bibliotheek

Klinische relevantie, gebruiksvriendelijkheid en wetenschappelijkheid zijn nauwkeurig uitgebalanceerd in de verschillende catalogi. Dankzij de relevante filters en een handige zoekfunctie vind je steeds gemakkelijk je weg!
Vragenlijst psycholoog

Vragenlijsten

Ruim en gevarieerd aanbod van vragenlijsten voor psychodiagnostiek, screening, proces- en outcome monitoring en tevredenheidspeiling.

Documenten psycholoog
Documenten

Lijst van standaarddocumenten voor verslaggeving, attestering, rapportering, conventionering, terugbetaling mutualiteiten en facturatie.

Modules psycholoog
Modules

Online zelfhulp pakketten die de cliënt in opeenvolgende secties en via verschillende ingangspoorten aan het werk zet rond een specifiek veranderingsproces. Cliënten kunnen deze op eigen tempo doorlopen. De modules kunnen eenvoudig aan het zorgtraject worden toegevoegd en, in combinatie met traditionele therapie, groei en herstel helpen stimuleren.

Oefeningen psycholoog
Oefeningen

Taken of instructies die aan cliënten kunnen worden meegegeven, ter voorbereiding of aanvulling van de therapiesessies, om de zelfreflectie te bevorderen, vaardigheden aan te leren, actiestappen te stimuleren en zelfzorg te vergroten. 

 

Binnenkort beschikbaar
Traject types psycholoog
Trajecttypes

Sequentie van kwantitatieve en kwalitatieve proces- en outcome-vragenlijsten ter opvolging van de voortgang in therapie, samengesteld in functie van klinische setting en cliëntkenmerken.​

bottom of page