top of page

Bibliotheek

Klinische relevantie, gebruiksvriendelijkheid en wetenschappelijkheid zijn nauwkeurig uitgebalanceerd in de verschillende catalogi. Dankzij de relevante filters en een handige zoekfunctie vind je steeds gemakkelijk je weg!

Vragenlijsten

Ruim en gevarieerd aanbod van vragenlijsten voor psychodiagnostiek, screening, proces- en outcome monitoring en tevredenheidspeiling.

Documenten

Lijst van standaarddocumenten voor verslaggeving, attestering, rapportering, conventionering, terugbetaling mutualiteiten en facturatie.

Modules

Online zelfhulp pakketten die de cliënt in opeenvolgende secties en via verschillende ingangspoorten aan het werk zet rond een specifiek veranderingsproces. Cliënten kunnen deze op eigen tempo doorlopen. De modules kunnen eenvoudig aan het zorgtraject worden toegevoegd en, in combinatie met traditionele therapie, groei en herstel helpen stimuleren.

Vragenlijst sequenties

Vragenlijst sequenties bestaan uit gebalanceerde sets van proces-, effect- en alliantiemetingen die in een bepaalde volgorde wordt aangeboden, afgestemd op de betreffende doelgroep of klinische setting.

bottom of page