top of page

Ben jij klaar voor de Kwaliteitswet? Wij breiden ons voordeeltarief uit!

De Kwaliteitswet heeft een impact op de dagelijkse praktijk van veel hulpverleners in de geestelijke gezondheidszorg. Met QIT willen we hulpverleners ontzorgen door een digitaal platform aan te bieden dat de dossiervorming en trajectopvolging faciliteert, conform de vereisten van de nieuwe wet.


Om de drempel richting digitalisering te verlagen, voorzien we sinds enkele maanden een korting op het QIT premium prijsmodel. Aanvankelijk werd deze korting ingevoerd voor leden van de VVKP, maar op vraag van het werkveld willen we deze korting uitbreiden naar alle hulpverleners in de geestelijke gezondheidszorg die zich willen voorbereiden op de verdere uitrol van de Kwaliteitswet.Hulpverleners kunnen gedurende de eerste 12 maanden voor slechts €29/maand (i.p.v. €39/maand) gebruik maken van QIT premium.


Met dit pakket geniet je van alle functionaliteiten van QIT online: dossierbeheer, vragenlijsten, fysieke en online sessies, modules, oefeningen en een veilige interactie met de cliënt. In dit prijsmodel kan je maandelijks een ongelimiteerd aantal cliëntdossiers activeren.Om van dit voordeeltarief te genieten, dien je de code KWALITEITSWET te gebruiken.


Lees in dit stappenplan hoe je de kortingscode kan activeren.


 

Heb je slechts een beperkte klinische praktijk?

👉 Dan kan je opteren voor de standaard licentie. Met €15/maand heb je toegang tot alle functionaliteiten en betaal je eenmalig €5 per nieuw dossier.


Wil je meer info over QIT online?

👉 Maak een gratis proefaccount aan of schrijf je hier in voor één van onze demo sessies.


Wil je je graag informeren over de Kwaliteitswet, maar had je nog geen kans om één van onze webinars bij te wonen?

👉 Herbekijk dan één van onze opnames.


We ontvangen je met plezier in de QIT community

bottom of page