top of page

Traject types

QIT heeft een aantal kant-en-klare trajecten ontwikkeld die zijn afgestemd op welbepaalde klinische settings, doelgroepen en cliëntproblematieken.

Deze standaardtrajecten hebben een zelfde generieke opbouw: ze bestaan uit specifieke sequenties van proces-, effect- en alliantiemetingen om de complexiteit van therapie te kunnen vatten. Er wordt niet enkel bevraagd of therapie werkt, maar ook wat er werkt (en wat niet) en hoe het precies werkt.

 

De trajecten zijn het resultaat van onderzoek, klinische ervaring en voortdurende uitwisseling met cliënten en hulpverleners. Klinische relevantie, gebruiksvriendelijkheid en wetenschappelijkheid zijn hierbij nauwkeurig uitgebalanceerd.

Omdat therapie maatwerk is, kan je manueel aanpassingen doen aan de trajectstructuur: geprogrammeerde vragenlijsten kunnen worden weggelaten, vragenlijsten kunnen worden toegevoegd en de frequentie kan worden gewijzigd. Op niveau van een organisatie kunnen ook eigen trajecten worden ontwikkeld, in samenwerking met ons team van developers. 

arrow&v

Geen resultaten gevonden!

bottom of page
$w.onReady(function () { document.cookie = "wixUserContext.isCookieConsentRequired=false;path=/;"; });