top of page

Het EPD op maat van de geestelijke gezondheidszorg

Wie werkzaam is in de geestelijke gezondheidszorg weet dat de weg naar groei en herstel uniek en gelaagd is.

QIT biedt software voor therapeuten en andere hulpverleners die zich richten op mentaal welzijn en psychische groei of herstel. Vanuit een centraal digitaal platform maak je het zorgtraject inzichtelijk en transparant maken en betrek je cliënten actief bij hun proces. Het weerspiegelt wat voor ons de essentie van het vak is: 'De cliënt als hart en de relatie als ziel van psychotherapie'.

Therapie sessie met therapeut en cliënt, elektronisch patieëntendossier, online therapie

Beheer je cliëntdossiers

QIT online omvat een elektronisch patiëntendossier (EPD) op maat van de geestelijke gezondheidszorg en is volledig in lijn met de Kwaliteitswet en conform met GDPR. Krijg overzicht in je dossiers en beheer toegangen met de innovatieve digitale dossierkast, veilig opgeslagen in de cloud en toegankelijk vanop elk apparaat

Frame 2848971.webp
De digitale dossierkast in QIT online.webp

Digitale dossierkast

Maak op een uniforme wijze dossiers aan van al je cliënten en behoud het overzicht op je lopende dossiers. Je dossiers zijn altijd veilig opgeslagen en toegankelijk via elk toestel met internetverbinding.

Afgesloten dossiers vind je terug in het archief en kunnen met 1 muisklik geheractiveerd worden. Gebruik de zoekfunctie om snel en makkelijk door je dossierkast te navigeren. 

Creëer en documenteer
je zorgtrajecten

Centraliseer alle therapeutische activiteiten in het uniek zorgtraject van de cliënt. De trajectbalk geeft chronologisch weer hoe het zorgproces van elke cliënt vorm krijgt. Aan het traject kunnen tal van therapeutische activiteiten gekoppeld worden met bijhorende notities of digitale bestanden.

Frame-2848991.webp
Frame-2848990.webp
Frame-2848992.webp

Krijg inzicht in de behandeling van je cliënten

Neem digitale vragenlijsten af bij je cliënten en betrokkenen en krijg inzicht in het therapieverloop. Automatisch gegenereerde rapporten helpen je bij het verwerken van de antwoorden en genereren van inzichten.

Een catalogus van meer dan 100 wetenschappelijk en klinisch gevalideerde vragenlijsten zijn beschikbaar voor psychodiagnostiek en proces- en outcome monitoring. Onze volledige vragenlijst bibliotheek kan hier gevonden worden.

Word deel van een bruisende community
QIT brengt cliënten, psychotherapeuten, psychologen, coaches, beleidsmakers en onderzoekers samen. Ze vormen een professionele gemeenschap die op basis van hun inzichten en praktijkervaringen mee vorm geeft aan de verdere ontwikkeling van het platform.

30.000+
gebruikers

1.000+
hulpverleners

75+
groepspraktijken

Reeds vertrouwd door
Groepspraktijk Cocoon
Groepspraktijk Naiade
Groepspraktijk Conciente
Het huis voor psychotherapie
Groepspraktijk De Ander
Testimonail therapist photo

Kristof Stappers
Psychotherapeut

Als gebruiker van QIT kan ik het platform van harte aanbevelen. Ik ben blij dat het mijn pad heeft gekruist! Als therapeut biedt het mij een mooie combinatie: duidelijke dossierinformatie, een handig communicatiemiddel met de cliënt, een veelheid aan materialen om het therapieproces te volgen en diverse modules om het werk met cliënten gericht te ondersteunen. Dank aan alle medewerkers van QIT voor jullie mooie (pioniers-)werk!

Testimonail therapist photo

Tim Brouwer

Klinisch psycholoog

Groepspraktijk Conciente

Zeker de feedbacksessies zijn voor mij zeer waardevol en écht een meerwaarde. Ik heb het gevoel dat je hier echt informatie uit krijgt, die je normaal niet zou krijgen.

Testimonail therapist photo

Marloes Eekman

Klinisch psycholoog

Groepspraktijk Arnica

Nu het digitale aspect meer aan bod komt en de Kwaliteitswet uitgerold wordt, maakt dat we vanuit de praktijk graag de overstap maken naar een kwaliteitsvol dossiersysteem. We voelen aan dat QIT online hieraan voldoet, zonder dat we onze eigen kwaliteitsvereisten uit het oog moeten verliezen.

Testimonail therapist photo

Theo Maagdenberg

Psychotherapeut

Ik heb QIT online al jaren als een waardevolle toevoeging voor het werken in mijn praktijk ervaren. Het is de ideale software voor therapeuten. Ik kan alleen maar zeggen dat ik het werk en de filosofie erachter hogelijk waardeer.

Testimonail therapist photo

Jeroen Dekker

Klinisch psycholoog

Groepspraktijk De Kiezel

QIT online brengt hedendaagse uitdagingen in de praktijk in verbinding met de fundamenten van het therapeutisch werk.

Testimonail therapist photo

Ward Gabriëls

Klinisch psycholoog

Groepspraktijk Agora

Wat ik vooral handig vind aan de digitale dossierkast is dat alles tesamen komt. Cliënten stellen soms nog een vraag via mail, er zijn sessienotities, verslagen van andere diensten. Dat komt allemaal samen op één centrale plek waardoor je het niet zelf bij een moet gaan zoeken.

Start een gratis proefperiode

Volledig vrijblijvend gedurende 30 dagen,
geen betalingsgegevens vereist
image 18.webp
bottom of page