top of page

Draag zorg voor het mentaal welzijn van je medewerkers

Zet in op mentale gezondheid. Help je medewerkers hun psychische veerkracht te versterken en beter in balans te blijven.

Meeting werknemers online zelfhulp

Een rijk en gevarieerd aanbod van online zelfhulp

QIT online biedt een waaier aan online modules die klinisch en wetenschappelijk gevalideerd zijn. Ze zetten medewerkers in opeenvolgende sequenties en via verschillende ingangspoorten zelfstandig aan het werk rond transdiagnostische processen. Ze helpen hen mentale uitdagingen te hanteren die voor de meeste mensen herkenbaar zijn en vaak een impact hebben op hun professioneel functioneren. Hulpverleners in Vlaanderen en Nederland integreren de modules succesvol in hun psychotherapeutisch aanbod.

Online zelhulp module

Modules

Elke module bestaat uit verschillende bouwstenen die je op een bepaalde manier aan de slag laten gaan met het betreffende proces: teksten, filmpjes, reflectie-opdrachten, oefeningen,... Zo kan de medewerker ontdekken welke ingangspoort het best werkt voor hem of haar.

d9ad28_ea0cdaf67de447078988735f244d0059_mv2.webp

Mijn lichaam als bondgenoot

Deze module helpt je op weg om (opnieuw) meer zorg en aandacht voor je lichaam te krijgen. Je gaat op zoek naar een levensstijl die recht doet aan(de grenzen van) je lichaam.
Met behulp van informatieve teksten, illustratieve video’s en heel wat oefenmateriaal zal je steeds meer inzicht krijgen in jezelf en de werking van lichaam en geest.

Online zelfhulp, online therapie

Integreer QIT modules in je learning management system (LMS)

De online zelfhulp modules van QIT zijn opgezet als digitale cursussen die kunnen integreren met je huidige LMS systeem. Hierdoor kan je het volledige digitaal aanbod van QIT online eenvoudig ter beschikking stellen van je medewerkers.
Wij staan klaar voor jouw bedrijf en medewerkers

Wij voorzien begeleiding op maat wanneer QIT online wordt geïmplementeerd in uw bedrijf.

Onze helpdesk staat klaar om medewerkers te helpen tijdens het gebruik van het platform.

We garanderen privacy en confidentialiteit omtrent de gegevens van jouw medewerkers

De virtuele demo tours gidsen gebruikers doorheen het platform en beiden zo een algemeen overzicht van de mogelijkheden.

Frame 2848543.webp

Zelfhulp combineren met professionele hulp?

Vind een QIT therapeut op basis van jouw voorkeuren en locatie. Zowel beeldbelsessies als fysieke sessies worden ondersteund.

30.000+
gebruikers

1.000+
hulpverleners

75+
organisaties

Interesse? Contacteer ons voor een verkennend gesprek.

Probeer QIT online gratis of vraag vrijblijvend een demo sessie aan
bottom of page