top of page
Frame 2848743.webp

Digitale ondersteuning van psychische zorg

QIT online is een all-in-one platform waarmee je je dossiers kan beheren (EPD) en de unieke zorgtrajecten van je cliënt kan vormgeven en verrijken met psychodiagnostiek, monitoring en online zelfhulp.

Ontwikkeld voor en door psychotherapeuten

Wie bekend is met psychotherapie, weet dat de weg naar groei en herstel uniek en gelaagd is. Daarom bieden we geen ‘one size fits all’-oplossing aan, maar een rijkdom aan klinische tools die flexibel kunnen gecombineerd worden.

QIT is volledig afgestemd op de noden en vereisten van de geestelijke gezondheidszorg, in lijn met de Kwaliteitswet en conform de GDPR-vereisten.

Frame 2848602-2.webp

Geef samen met je cliënt
vorm aan het therapieproces

QIT online helpt je het zorgtraject inzichtelijk en transparant maken en betrekt je cliënten actief bij hun proces. Het weerspiegelt wat voor ons de essentie van het vak is: 'De cliënt als hart en de relatie als ziel van psychotherapie'.

Beheer je dossiers en bouw zorgtrajecten op maat (EPD)
Frame 2848472.webp
Verrijk traditionele therapie met zelfhulp
Frame 2848861.webp
Verwerf inzicht met psychodiagnostiek en monitoring
Elektronisch patiëntendossier, EPD, rapport van vragenlijsten QIT online

Een intuïtieve gebruikservaring

browser mock up.png

De digitale dossierkast in QIT online

Testimonail therapist photo

Kristof Stappers
Psychotherapeut

Als gebruiker van QIT kan ik het platform van harte aanbevelen. Ik ben blij dat het mijn pad heeft gekruist! Als therapeut biedt het mij een mooie combinatie: duidelijke dossierinformatie, een handig communicatiemiddel met de cliënt, een veelheid aan materialen om het therapieproces te volgen en diverse modules om het werk met cliënten gericht te ondersteunen. Dank aan alle medewerkers van QIT voor jullie mooie (pioniers-)werk!

Testimonail therapist photo

Tim Brouwer

Klinisch psycholoog

Groepspraktijk Conciente

Zeker de feedbacksessies zijn voor mij zeer waardevol en écht een meerwaarde. Ik heb het gevoel dat je hier echt informatie uit krijgt, die je normaal niet zou krijgen.

Testimonail therapist photo

Marloes Eekman

Klinisch psycholoog

Groepspraktijk Arnica

Nu het digitale aspect meer aan bod komt en de Kwaliteitswet uitgerold wordt, maakt dat we vanuit de praktijk graag de overstap maken naar een kwaliteitsvol dossiersysteem. We voelen aan dat QIT online hieraan voldoet, zonder dat we onze eigen kwaliteitsvereisten uit het oog moeten verliezen.

Testimonail therapist photo

Theo Maagdenberg

Psychotherapeut

Ik heb QIT online al jaren als een waardevolle toevoeging voor het werken in mijn praktijk ervaren. Het is de ideale software voor therapeuten. Ik kan alleen maar zeggen dat ik het werk en de filosofie erachter hogelijk waardeer.

Testimonail therapist photo

Jeroen Dekker

Klinisch psycholoog

Groepspraktijk De Kiezel

QIT online brengt hedendaagse uitdagingen in de praktijk in verbinding met de fundamenten van het therapeutisch werk.

Testimonail therapist photo

Ward Gabriëls

Klinisch psycholoog

Groepspraktijk Agora

Wat ik vooral handig vind aan de digitale dossierkast is dat alles tesamen komt. Cliënten stellen soms nog een vraag via mail, er zijn sessienotities, verslagen van andere diensten. Dat komt allemaal samen op één centrale plek waardoor je het niet zelf bij een moet gaan zoeken.

Word deel van een bruisende community
QIT brengt cliënten, psychotherapeuten, psychologen, coaches, beleidsmakers en onderzoekers samen. Ze vormen een professionele gemeenschap die op basis van hun inzichten en praktijkervaringen mee vorm geeft aan de verdere ontwikkeling van het platform.

30.000+
gebruikers

1.000+
hulpverleners

75+
organisaties

Gevalideerd en gewaardeerd door
AP Hogeschool Antwerpen logo
Focus on Emotion logo
KU Leuven logo
Howest hogeschool logo
Universiteit Antwerpen logo
Thomas More logo
Vrije Universiteit logo
Ghent unive4rsity logo

Start een gratis proefperiode

Volledig vrijblijvend gedurende 30 dagen,
geen betalingsgegevens vereist

image 18.webp
Recente blogberichten
bottom of page