top of page

Einde ondersteuning vorige versie QIT op 1 januari 2021

Op 1 januari 2021 blaast het nieuwe QIT platform haar eerste kaarsje uit. We kijken terug op een succesvol eerste jaar met QIT 3.0 en kijken tegelijk ook naar de toekomst. Er zitten een heleboel nieuwe functionaliteiten aan te komen, waarover je meer kan lezen in onze vorige blog.


Einde ondersteuning vorige versie QIT op 1 januari 2021

Zoals aangekondigd bij de lancering van het nieuwe platform zal vanaf 1 januari 2021 de vorige versie van QIT niet meer ondersteund worden. Concreet betekent dit dat je dossiers in de oude QIT nog kan bekijken, maar geen aanpassingen of toevoegingen meer kan doen. Zorg dus dat je tijdig de overstap naar de nieuwe QIT maakt.


Hoe stap ik over naar de nieuwe QIT?

Als je al eens een account op de nieuwe QIT gemaakt hebt kan je simpelweg inloggen via https://app.qit.online/. Indien je nog geen account hebt op de nieuwe QIT kan je een organisatie aanmaken via https://app.qit.online/sign-up . Vervolgens kan je je cliënten toevoegen in je EPD waarna ook zij een beveiligde toegang tot het platform krijgen. Vanaf dan kan je aan de slag.


Meerdere therapeuten in 1 organisatie? Geen probleem, laat iemand van de organisatie een account aanmaken om vervolgens de andere therapeuten uit te nodigen.


Vernieuwd prijsmodel

Het prijsmodel van QIT 3.0 is intuïtief en heel eenvoudig. Voor elke therapeut binnen je organisatie die het platform gebruikt, betaal je per maand 15 euro. Deze licentie geeft vrij en onbeperkt toegang tot het platform.


Het activeren van een cliëntdossier bedraagt 5 euro. Deze dossierkost wordt jaarlijks in rekening gebracht, zolang het dossier actief is. Sluit je een therapeutische behandeling af, dan wordt het dossier verplaatst naar de gearchiveerde dossiers die gratis toegankelijk blijven.


Wij adviseren om deze dossierkost van 5 euro door te rekenen aan cliënten bij de start van hun traject. Met deze minimale investering hebben cliënten via een eigen, beveiligd account toegang tot bepaalde delen van hun dossier en kunnen zij op een veilige manier informatie uitwisselen met hun hulpverlener.


Het merendeel van de vragenlijsten is gratis beschikbaar. Voor sommige vragenlijsten die zijn uitgegeven bij een testuitgeverij wordt een meerkost aangerekend per afname, die in overleg met de betreffende uitgeverij is bepaald. Deze meerkost wordt, samen met de maandelijkse licentiekost verrekend en gefactureerd.


Overzicht QIT 3.0

Benieuwd naar de andere functionaliteiten van het QIT 3.0 platform? Je vindt ze uitgelegd op onze website of in onze blogpost van vorig jaar.


Hulp nodig?

Zit je nog met vragen of heb je hulp nodig met de overstap naar het nieuwe platform? Stuur zeker een mailtje naar info@qit.online en we helpen je zo snel mogelijk verder.

Comments


Start een gratis proefperiode

Volledig vrijblijvend gedurende 30 dagen,
geen betalingsgegevens vereist
Monitor.png
bottom of page