top of page

VVKP-leden genieten van een voordelig tarief

QIT heeft al jaren een nauwe band met de VVKP. Voeling houden met wat bij psychologen en psychotherapeuten leeft, vinden we essentieel. In 2019 organiseerden we een gezamenlijke studiedag rond E-health in de geestelijke gezondheidszorg. Met de nieuwe evoluties die zich aftekenen in wereld van de geestelijke gezondheidszorg, willen we opnieuw een actieve rol opnemen om hulpverleners te helpen hun ambacht te versterken met digitale technologie.


VVKP-leden genieten van een korting van 15% op zowel het standaard- als blended prijsmodel van QIT online gedurende hun eerste jaar. Met QIT standaard geniet je van alle functionaliteiten (dossierbeheer, vragenlijsten, modules, sessies, oefeningen) en kan je maandelijks een ongelimiteerd aantal cliëntdossiers activeren. Met QIT blended krijg je er ook onbeperkt gratis gebruik van de online zelfhulp modules voor jou en je cliënten bovenop.


Heb je slechts een beperkte klinische praktijk? Dan kan je opteren voor de starter licentie. Met €15/maand heb je toegang tot alle functionaliteiten en betaal je eenmalig €5 per nieuw dossier.


Hoe geniet je van de VVKP-korting?


Hier vind je het stappenplan voor het toevoegen van de VVKP kortingscode.VVKP-leden genieten van een voordelig tarief

Comments


Start een gratis proefperiode

Volledig vrijblijvend gedurende 30 dagen,
geen betalingsgegevens vereist
Monitor.png
bottom of page