top of page

Looking ahead: 2021

Wat vliegt een jaar toch snel voorbij. Ondertussen is QIT 3.0, de derde en meest revolutionaire QIT update, al een jaar geleden gelanceerd. Maar we hebben sindsdien niet stil gezeten: jullie uitgebreide feedback heeft gezorgd voor continue verfijningen en optimalisaties van QIT online. Zoals geweten probeert QIT online voortdurend in te spelen op de veranderende noden van hulpverleners en cliënten. Covid-19 kan dan ook niet onbesproken blijven in deze context. De corona maatregelen hebben de nood aan flexibiliteit en het gemak van digitalisatie extra duidelijk gemaakt.


Looking ahead: 2021

De COVID-crisis heeft ons massaal doen overschakelen naar digitale toepassingen om de wereld draaiende te houden. “Net zoals viroloog Marc Van Ranst zei dat we morgen, na de crisis, niet langer zieke kinderen naar de grootouders zullen brengen, zo zullen wij wellicht ook blijven telewerken en e-learnen. Onze cultuur en gewoontes beleven een fundamentele shift.” (Danny Goderis, digital manager Agoria). Maar is de geestelijke gezondheidszorg mee? Je leest er meer over in onze vorige blogpost Is de geestelijke gezondheidszorg klaar voor digitale tools?


Vanuit QIT online proberen we de digitale transitie te faciliteren. Recent werden een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Graag brengen we in deze blogpost de communicatietool onder de aandacht.


Communicatietool


QIT online biedt een veilig en GDPR proof kanaal om de in- en uitgaande communicatie met je cliënten en andere betrokkenen te verzorgen: verslagen, attesten, betalingsbewijzen,... kunnen online gedeeld worden en worden automatisch bijgehouden in de documentenmap. ​


Een verzameling sjablonen is beschikbaar voor standaarddocumenten en veelgebruikte formulieren (zoals attesten, betalingsbewijzen, intakeverslagen,...). Deze sjablonen kunnen eenvoudig gepersonaliseerd worden en ook eigen sjablonen kunnen worden toegevoegd.

Daarnaast kunnen ook externe documenten door zowel hulpverlener als cliënten worden opgeladen en gedeeld. Deze worden eveneens toegevoegd aan de documentenmap en gesorteerd op datum.

Sinds kort is er een rechtstreeks communicatiekanaal toegevoegd, waarmee je makkelijk en snel berichten kan uitwisselen met cliënten. Kort nog even afstemmen, een afspraak verzetten of tussendoor poolshoogte nemen: het kan heel eenvoudig via de chatfunctie. De historiek van deze berichten blijft bewaard in het cliëntdossier.

Comments


Start een gratis proefperiode

Volledig vrijblijvend gedurende 30 dagen,
geen betalingsgegevens vereist
Monitor.png
bottom of page