top of page

Technische updates / zomer 2022


We voerden enkele technische en visuele aanpassingen door aan het vertrouwde QIT platform. Dit was nodig om in regel te zijn met de Kwaliteitswet en om jullie gebruikerservaring nog verder te verbeteren.


Hieronder geven we een beknopt overzicht van de belangrijkste aanpassingen:

  • meerdere dossiers per cliënt: het is vanaf nu mogelijk om meerdere dossiers aan eenzelfde cliëntaccount te koppelen. Je zal als therapeut dus niet meer geconfronteerd worden met de melding: “Dit e-mailadres is reeds in gebruik”, bij het aanmaken van een dossier.

  • wijziging van structuur cliënt- en behandelingsinformatie: we differentiëren vanaf nu tussen twee soorten informatie in een dossier: persoonlijke cliëntgegevens en behandelingsinformatie. De cliëntgegevens zijn zichtbaar voor en aanpasbaar door de cliënt. De behandelingsinformatie is enkel toegankelijk voor jou als therapeut. De cliënt kan deze gegevens nooit inkijken of bewerken.

  • herstructurering van documenten: documenten die jij aanmaakt via QIT online en uploads die jij of je cliënt hebben toegevoegd, zijn vanaf nu allemaal samen te vinden in één overzichtelijke tabel. Bestanden die je aan een specifieke sessie hebt toegevoegd, worden niet opgenomen in deze tabel en zijn bij de betreffende sessie terug te vinden.

We zijn er ons ervan bewust dat het even wennen zal zijn om je weg te vinden in de nieuwe omgeving. Klik hier voor een digitale rondleiding doorheen de aanpassingen. Zorg zeker dat je reeds ingelogd bent op het QIT-platform alvorens je op de link klikt om de rondleiding te starten.


De komende weken en maanden zullen we verder blijven bouwen aan QIT online. Onze volgende prioriteiten zijn de mogelijkheid tot delen en overdragen van dossiers alsook het aanmaken van dossiers zonder dat je een e-mailadres van de cliënt nodig hebt.


Bedankt voor jullie flexibiliteit!

Comments


Start een gratis proefperiode

Volledig vrijblijvend gedurende 30 dagen,
geen betalingsgegevens vereist
Monitor.png
bottom of page